Vállalatunkról

Történetünk

  • 1993. októberében családi vállalkozásként Jászkarajenőn, egy kis épületben kezdte működését magyar kisipari tésztagyártó gépekkel, és sok kézi munkát igénylő technológiával.
  • 1998-ban kezdte el gyártani a nagy sikerű, tojás nélküli “Családi Tészta” fantázianevű, 1 kg-os kiszerelésű száraztésztát.
  • 2002-ben a kereslet kielégítésére nem volt elegendő a kis üzem kapacitása, ezért zöld mezős beruházásként egy új, korszerű üzem épült. Ebben az épületben kapott helyet egy olasz gyártmányú félautomata tésztagyártó gépsor. A fejlesztés beváltotta a tulajdonosok elképzeléseit, és a termékek iránt a hazai, és a környező országokban is további növekvő kereslet mutatkozott. Kisebb kiszerelésben megjelent a piacon a 4 tojásos Tetővári termékcsalád és a kiváló minőségű magyar durumdarából készült Pasta Duro termékcsalád.
  • 2009-ben pályázati segítséggel 1000 kg/óra gyártási kapacitású automatizált aprótészta-gyártó berendezés váltotta fel a meglévő kisebb kapacitású gépsort. A vállalkozás mérete, teljesítménye és BRC minőség irányítási rendszere immár lehetővé tette, hogy multinacionális beszállítóvá váljék.
  • 2011-ben átalakult Zrt-vé, ezzel is növelve partnereinkben a megbízhatóságot és a kiszámíthatóságot.
  • 2012 ismét fontos mérföldkő a cég életében, megvalósult a régóta tervezett beruházásunk, melynek keretében beüzemelésre került a legkorszerűbb automatizált hosszútészta gyártó gépsor, így a termékpalettán megjelent a spagetti és makaróni is.
  • 2013-ban megjelent az új Régimódi 2 tojásos tésztacsalád. A Zrt. életét jellemző folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2013-ban újabb jelentős kapacitásbővítési igény merült fel, de a jászkarajenői tésztagyár területén ez a fejlesztés már nem fért volna el, így döntés született egy új telephely létrehozására.
  • 2015 júliusában kezdődött a tiszakécskei tésztaüzem építése, melynek területe 85 000 m2 -es telken, 8 500 m2. Itt első fázisban egy 2 250kg / óra kapacitású Olasz rövid tésztagyártó és csomagoló vonal került beépítésre.
  • 2017. július 13-án ünnepélyes keretek között felavatott 8544 négyzetméteres új üzem az egyik legnagyobb tésztagyár az országban. A meglevő kapacitást megtöbbszörözve így akár 100 t/nap mennyiségű száraztészta előállítására is van lehetőség.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.