Tésztagyártó gépsor beszerzés a Balogh Tészta Zrt.-nél

GINOP-1.2.1-16-2017-00110

Kedvezményezett megnevezése:

Balogh Tészta Élelmiszeripari és Kereskedelmi Zrt.

Projekt címe:

Tésztagyártó gépsor beszerzés a Balogh Tészta Zrt.-nél

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.1-16-2017-00110

A Támogatás intenzitása az elszámolható költségek 49,72%-a

A beruházás teljes költségvetése: 1 005 720 000 Ft

Szerződött támogatás összege:

Vissza nem térítendő támogatás összege: 499 999 994 Ft

A projekt megvalósításának kezdete: 2019.08.13.

 

A projekt bemutatása

A Balogh Tészta Zrt. termelési kapacitását bővítő fejlesztésének megvalósításához az Európai Regionális és Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A beruházás keretében sor került egy komplett hosszútészta gyártó gépsor, valamint egy élelmiszeripari csomagoló és kartonozó rendszer beszerzésére.

A száraztészta gyártó gépsor üzembe állításával 2.000 kg/óra gyártott mennyiséggel nőtt a Balogh Tészta Zrt. termelési kapacitása. A kapacitásbővítésnek, ill. az új gyártógépsor beszerzésnek köszönhetően új, magasabb feldolgozottsági fokú termékformák gyártására alkalmas technológiával rendelkezünk. A beruházás további elemeként a gyártógépsor mögé került elhelyezésre az automatizált csomagoló- és kartonozó rendszer, amelyek feladata a gyártógépsor kiszolgálása és a legyártott kiváló minőségű termékek magas minőségű, gyorsan és könnyen értékesíthető értékesítésének a lehetővé tétele

A beszerzett eszközök nem csak a vállalkozás termelési kapacitásában biztosítanak jelentős változásokat, hanem a kereskedelmi tevékenységekben is. Az új technológiának köszönhetően nagymértékben megújulhat a Balogh Tészta Zrt. meglévő termékpalettája, amellyel célunk a piaci jelenlétünk és pozícióink erősítése.

Fontos további eredményként értékeljük, hogy az új és innovatív technológia lehetőséget biztosít cégünknek, hogy a jövőben ne csak technológiai fejlesztéseket hajtson végre, hanem részt vegyen kutatás fejlesztési programok kidolgozásában, megvalósításában is.

A projekt befejezésének dátuma 2020.08.31.

 

 

 

Vissza az állásajánlatokhoz

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.