Vállalatunkról
Történetünk
1993. – Jászkarajenő – Magyar családi vállalkozás. Piacra lépés magyar kisipari tésztagyártó gépekkel.
Első üzem, 160m2
1998. – CSALÁDI tojás nélküli 1kg száraztészta márka piaci bevezetése.
2002. – Jászkarajenő – Második üzem, 1000 m2
Zöldmezős beruházás, korszerű üzem építése, olasz automata tésztagyártó gépsor 500Kg/óra telepítése.
Export piaci megjelenés, 4 tojásos TETŐVÁRI, és durum PASTA DORO termékcsaládok piaci bevezetése
2009. – Jászkarajenő – Újabb beruházások, kapacitások bővítése, technológiai fejlesztések, korszerű olasz gyártmányú automata gyártóvonal telepítése. 1000 Kg/óra
BRC minőség irányítási rendszer bevezetése, beszállítás a nemzetközi, és magyar kereskedelmi láncokba.
2011. – Balogh Tészta Bt. átalakulása részvénytársasággá (Balogh Tészta Zrt.) növelve a megbízhatóságot és a kiszámíthatóságot.
2012. – Jászkarajenő – Új beruházások, korszerű, automata olasz gyártmányú (1000 Kg/óra) hosszútészta gyártó gépsor telepítése.
2013. – RÉGIMÓDI 2 tojásos, és CSALÁDI tojás nélküli 400g tésztacsalád piaci bevezetése. Közétkeztetési piaci beszállítások (5kg 4 tojásos és durum száraztészta) elindítása.
2015. – Tiszakécske – Új, harmadik üzem építése (Telephely területe 85 000 m2, gyártó üzem mérte 8 500 m2).
Olasz gyártmányú korszerű, automata rövid tésztagyártó és csomagoló vonal telepítése, kapacitása: 2 250kg/óra.
2017. július 13. Tiszakécske – Új üzem ünnepélyes átadása, folyamatos termelés elindítása.
2018. – Új, tojástörő-feldolgozó berendezés (22.600 db tojás törésére alkalmas) telepítése
2019. – Lisztellátó rendszer bővítése, tároló kapacitása 360 tonna.
2021. – Napelempark beruházás 320 KW.
2020. – Tiszakécske – Olasz gyártmányú korszerű, automata szálas tésztagyártó és csomagoló vonal telepítése, kapacitása: 2 000kg/óra.
Üzem teljes gyártói kapacitása: 100 tonna/nap
2023. – DURILLO durum száraztészta márka vásárlása. Kereskedelmi vendéglátás, és aközétkeztetésben a 5kg BALOGH-TÉSZTA, 5kg DURILLO száraztészta piaci bevezetése.