BALOGH TÉSZTA ZRT.
alapítva 1993

 

A folyamatosan változó igényeknek megfelelően az elmúlt 20 év alatt az alábbi termékcsaládokat alakítottuk ki, hogy a lehető legtöbb vásárlói igényt kielégítsük.Családi száraztészták(20 db tészta)

Cégünk termékválasztékában a hazai fogyasztók által kedvelt valamennyi termékformátum megtalálható. Társaságunk eddigi legnagyobb, a mai napig is tartó sikerét a tojás nélküli gyártási technológiával készülő 1 kg-os, úgynevezett Családi száraztésztacsalád piaci bevezetése jelentette. A termékcsalád minden típusáról elmondható, hogy egyenletesen átfőzhető, főzés közben végig rugalmas marad, alakját megtartja. A Családi száraztészta 1 kg-os csomagalásának és kedvező árának köszönhetően  elsősorban a nagyobb létszámú családok és közösségek tésztafogyasztása terén jelent gazdaságos megoldást.

Tésztakarékos tésztacsalád(8 db tészta)

A kisebb kiszerelést kedvelő vásárlói igények kielégítésére megjelent a megszokott minőségű Családi tészta formájára a 400 gr-os kiszerelésben kapható Tésztakarékos termékcsaládunk.
A termékcsalád tojás nélküli gyártási technológiával készül, gyorsan kifőzhető, köretként vagy főételnek is felhasználható.

Régimódi 2 tojásos tésztacsalád(8 db tészta)

Teljes érékű fehérjéket, vitaminokat, lecitint, vasat, valamint egyéb fontos ásványi anyagokat is tartalmaz. 
Vízfelvevő képessége nagy, jól főzhető.
Ízletes főételnek és köretnek.
Minőségét a gyártástól számított 24 hónapig megőrzi.

Tetővári tésztacsalád(7 db tészta)

A 4 tojásból készülő, „Tetővári tésztacsalád” márkanevet viselő tésztaféléink gazdag ízzel és kiváló főzési tulajdonsággal rendelkező, táplálkozás-élettani szempontból is értékes alapélelmiszerek. Ezek a tésztafélék a tojásnak köszönhetően teljes értékű fehérjéket, vitaminokat, lecitint, vasat, valamint egyéb fontos ásványi anyagokat is tartalmaznak. A tojás fehérjéje kitűnően emészthető, amely értékéből a főzés után sem veszít. A tojásban szinte az összes fontos vitamin megtalálható. A tojásos tésztákra jellemző a gazdagabb ízvilág és ruganyos állagfal.

Vízfelvevő képessége nagy, jól főzhető
Ízletes, ámbrasárga színű
Levesbetétnek, főételnek és egytálételnek is kitűnő
Minőségét a gyártástól számított 24 hónapig megőrzi