BALOGH TÉSZTA ZRT.
alapítva 1993

Pályázataink

Cégünk dinamikus fejlődéséhez folyamatosan igénybe veszünk Úniós és országos pályázatokat.


Száraztészta gyártás technológiai fejlesztés Európai Uniós Projekt 2015
A Balogh Tészta Zrt. 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati kiíráson, melynek célja a száraztészta gyártás technológiájának kialakítása a Balogh Tészta Zrt. új, tiszakécskei telephelyén.
Kiegészítő berendezések beszerzése 2012.
A vállalkozás a megalakulása óta az Új Széchenyi Tervben meghatározott kitörési pontok közül az élelmiszergyártásban, azon belül a száraztészta-gyártásban tevékenykedik. Jelen projekt megvalósítása a száraztészta gyártás technológiájának fejlesztésére irányul.
Hosszú tészta Európai Uniós projekt 2011.
A projekt megvalósítása során egy automata hosszú tészta gyártó gépsor beszerzése történt meg. A teljesen automatizált gépsort vákumos keverő berendezés, présgép, előszárító, szárító szekrények és leszedő-vágó berendezés alkotja.
Rövid tészta tároló, csomagoló szakasz 2009.
A pályázati támogatással beszerzett eszköz rövid tészta tároló és csomagoló szakasz, amely kapcsolódik a jelen projekten kívül beszerzett rövidtészta gyártó berendezéshez és két részre osztható Késztermék tároló berendezés és csomagoló gép.